CLANEK

 

Free Tunes 01

Čas od času nabídne některý z producentů svým fanouškům dárek v podobě volně stažitelného tracku. V tomto článku jsem pro vás vybral několik zajímavých skladeb novějšího i staršího data vydání, které si můžete zadarmo stáhnout.

 

Jako první jsem vybral skladbu s názvem "Jet City", o kterou se postaral producent FVLCRVM. Track "Jet City" se objeví na připravovaném EPčku, které by mělo vyjít někdy začátkem roku 2016 na labelu Never Slept. 

O další "freečko" se postarali tuzemští producenti Dryman a Denoir. Skladba s názvem "Outta Control" se nese na vlně house music a nabízí opravdu hutnou basovou linku a vynikající atmosféru.

Před pár dny vypustil do světa "free track" i Karim Mestour aka Ji Ben Gong, producent z francouzského Bordeaux. "Keep Your Way" je velmi příjemná liquid funk skladba, která pohladí na duši nejednoho fanouška drum´n´bassu.

Zajímavý track přináší také americký producent Air Zaïre. Vyletněná skladba "Love 94" přináší pohodový deep house zvuk a krásné vokály, o které se postarala Daniela. Takže zavřete oči a nechejte se unést pohodovou letní atmosférou. 



Celou pětici uzavřeme skladbou s názvem "Sweat". Tu má na svědomí breakbeatový producent Chris Lund aka Left/Right. Tato velmi příjemná skladba vyšla 18. července 2015 na labelu Audiophile Deep a rozhodně potěší každého fanouška breakbeatu.



Všechny tyto skladby si můžete zdarma stáhnout na portálu SoundCloud, kde stačí kliknout na možnost free download. Některé skladby se stáhnou okamžitě, ale u některých je třeba nejprve podpořit daného producenta tím, že na jeho profilu kliknete na tlačítko follow. Tím se vám odemkne možnost stáhnout si jednotlivé "free skladby" a zároveň budete mít přehled o nových titulech, které daný producent zrovna chystá.

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016