CLANEK

 

housemagazine.cz spouští label

Nejčtenější český portál o taneční muzice spouští své vlastní hudební vydavatelství pod názvem housemagazine.cz records, které se bude zaměřovat na elektronickou taneční hudbu.

 

"Chceme vytvořit takový label, který dá možnost prosadit se místním producentům nejen na domácí scéně, ale i té zahraniční," říká jeden ze zakladatelů TiGi.

A co vlastně vydavatelství producentům nabízí?

- on-line distribuci na všechny velké platformy (Spotify, Beatport, iTunes, YouTube a další)
- unikátní grafiku, video a promo
- zveřejnění singlu na webu housemagazine.cz
- propagaci singlu na sociálních sítích
- speciální promo mailing na velká světová DJská jména a hledače talentů

Právě poslední bod je pro vydavatelství velice důležitý. Každý singl, který zde vyjde, bude distribuován do e-mailových schránek světových DJů, majitelů labelů a hledačů talentů. Jde o službu, kterou má housemagazine.cz zajištěnu u specializované anglické firmy. "Chceme mít jistotu, že pokud skladba bude dobrá, tak jsme udělali možné maximum pro její zviditelnění – a právě s tím nám má pomoci tato promo služba," dodává Martin (MATAMAR), který se na celém projektu podílí.

housemagazine.cz

O vůbec první singl labelu se postaral osvědčený producent Denis Weisz, který přichází s temnou bass house novinkou s názvem "Slow It". Ta má oficiální "release date" 21. října a bude dostupná na všech on-line platformách a v internetovém obchodě.

Oficiální doména labelu housemagazinerecords.com pak obsahuje vlastní e-shop, kde budete moci singly nakupovat, podobně jako je tomu například na Beatportu. Cena jednoho singlu bude 25,- Kč a vy tak můžete podpořit své oblíbené DJe a jejich skladby si koupit přímo u zdroje. "Věříme, že se nám podaří vybudovat silnou a respektovanou hudební značku, na které bude čest vydávat. Chceme, aby Češi mohli velmi lehce a jednoduše dát najevo podporu svému oblíbenému umělci. Zároveň jsme nastavili cestu kvality a doufáme, že si připravované releasy oblíbíte," říkají za tým housemagazine.cz records TiGi a Martin.

Jsi producent? Pošli odkaz k poslechu (například SoundCloud) na email records@housemagazine.cz (nezasílejte soubory v příloze emailu, ale opravdu odkazy k poslechu).

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016