CLANEK

 

Mark Knight již dnes v klubu Roxy

Sezona vrcholí a klub Roxy se na poslední chvíli dohodl s Markem Knightem a u příležitosti finále Konferenční ligy UEFA uspořádá after-match party. Před pár dny byl oznámen návrat A.M.C a čtvrtina lístků už je pryč. Do prázdnin by měl klub každý týden oznámit tři jména na podzim. Máte se na co těšit. V létě bude otevřeno vždy v úterý, středu, pátek a sobotu. A warm-upy s DJs budou probíhat v Café NoD.

 

7.6. After-match party w/ Mark Knight

"Mířím podpořit naše kluky z West Hamu a následně pro vás v jednom ze svých nejoblíbenějších klubů chystám párty. Připojte se ke mně – věřím, že budeme slavit jejich vítězství!” zve Mark Knight na speciální párty už dnes.

Mark Knight


9.6. I Hate Models
 

Tohle jméno, o které jste pořád žádali, poprvé představí Roxy. Nalaďte se prostřednictvím nové rubriky Seznamte se se site-specific audiovizuální záznamem z Grand Palais, který představuje dvě hodiny ohromujících vizuálních efektů na hranici reality. Friendly reminder: budeme hlásit vyprodáno.

I Hate Models


16.6. Good old fashioned rave set w/ Ki/Ki

V české premiéře Ki/Ki klub Roxy představí v půli června. Její techno-trance sety se klenou od rave přes acid a zní poslední dobou tvrději a rychleji. Seznamte se a přesvědčte se na vlastní kůži už v pátek 16/6.

KI/KI

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016