CLANEK

 

Také v létě to v klubu Roxy žije

Klub Roxy má otevřeno každé úterý, středu, pátek a sobotu, hraje house, tech-house a techno. Toto léto představí také dvě velká zahraniční jména: Skiy a Danny Avila. V červnu byl oznámen podzimní program a pár jmen ještě zanedlouho přibude. Máte se na co těšit!

 

SEZNAMTE SE: Skiy

Její sety přináší koktejl, v němž se prolínají razantní beaty s vášnivými melodiemi. Zkušenosti s DJingem sbírala na sluncem zalitých plážích na Ibize a Tulumu, intenzivní energii má v krvi díky hraní na berlínských rave akcích. Někdo její set označuje jako techno, jiní o ní říkají, že je vycházející hvězdou německé house music. Skiy v Praze vystoupí poprvé v pátek 21/7.

Skiy


GET TO KNOW: Danny Avila

Z mainstreamu (kde si jeho produkci oblíbil třeba Tiësto) zpátky k undergroundu, a to v tom nejryzejším a nejpůsobivějším slova smyslu. To si slíbil Danny Avila a svou novou éru označil jako "mainstage techno", spojující energii old school rave akcí a intenzitu festivalových mas. Nalaďte se prostřednictvím setu v rubrice Seznamte se a dorazte do Roxy v sobotu 5/8.

Danny Avilla


www.roxy.cz 

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016