CLANEK

 

Na podzim vás klub Roxy uhrane

Podzim v Roxy znamená od každého žánru něco. Klub přiveze nováčky i stálice. Už v září představí Saru Landry, jednu z nejpůsobivějších techno DJek současnosti. Poprvé v Praze vystoupí legendy žánru psytrance Infected Mushroom. Dojde také na premiéru Yaeji, která bývala DJkou a nyní vystupuje s kapelou. Jistým vrcholem sezony bude D´n´B v podání Frictiona. Na co se můžete těšit už v září?

 

GET TO KNOW: Ghost Rider

Ještě než Roxy omámí svým setem legendy žánru Infected Mushroom, v rytmu trance roztepou noc zástupci labelu Alteza. Poprvé se zde představí přední DJ Vlad Krivoshein alias Ghost Rider. Spolu s Omikim, Reality Test a Coexistem připraví v sobotu 16/9 hypnotizující smršť melodií, obestřenou tajuplnou atmosférou.

Ghost Rider 


Orbith a Glo tě zvou na Kölsche

Tuhle legendu v Roxy není nutné představovat, zatím pokaždé zde totiž v případě Kölsche klub hlásil vyprodáno. Spolu s partnerem Glo pro vás má soutěž o 4x 5 lístků, bottle service v ceně 3.000,- Kč a odvoz z párty v hodnotě 500,- Kč. Jak vyhrát, se dozvíte na instagramu. Sobota 23/9 patří Kölschovi a jeho tříhodinovému setu.

Kolsch


Miláček publika odpálí vinyl only night

Bushwacka
je legenda, Climax klubová stálice. Tato noc bude opravdu jedinečná, protože se bude celou noc hrát výhradně z vinylů. Podívejte se na pozvánku přímo od Bushwacky, v níž říká, že jsme to nejlepší publikum, a vyrazte do Roxy v sobotu 30/9.

Bushwacka
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016