PARTYINFO

 

6TH ANNIVERSARY OF STORM CLUB - PHACE, PROLIX, LEVELA

Datum konání:
11.10.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Phace (DE), Prolix (UK), Levela (UK), N:Force, Mustaffa & Sheriff, Upfockerz, VoidSec & Tower
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Storm Club Prague oslaví šesté narozeniny

Ano, je to tak. Všem nám to přijde jako chvilka, ale už to brzy bude opravdu 6 let od slavnostního otevření Storm Club Prague. Klub se již tradičně tuto radostnou událost rozhodl s vámi oslavit a to prostřednictvím dvou večírků! Ten páteční se ponese ve znamení DNB a sobota již tradičně patří technu.

 

Že je Drum and Bass středobodem dramaturgie klubu Storm, není pro nikoho asi velkým překvapením. Proto tomuto žánru patří první den oslav šestých narozenin klubu. A že to bude oslava ve velkém stylu, napovídají už jména tří (!) zahraničních gratulantů - Phace, Prolix, Levela. Pojďme si tyto velikány trošku přiblížit.

Německý producent Phace se pohybuje na špičce neurofunk scény od roku 2003, kdy vydal první singl "Fraxion". Jeho tvorbu vystihují správně pouze dvě slova: progrese a inovace. Za svoji kariéru utvořil nejsilnější spojenectví s dalším německým šílencem Misanthropem. Spolu také založili label Neosignal, který v těchto dnech slaví již 10 let existence. Za svoji tvorbu vydal 4 studiová alba pod vlastním jménem a jedno album spolu s Misanthropem pod názvem "Neosignal", na kterém se objevují spíše jiné žánry než DNB. Za svoji tvorbu spolupracoval s největšími jmény světové DNB scény, jako je například Noisia, Mefjus, The Upbeats, Break, Insideinfo atd. Ve Storm Clubu se můžete těšit na to nejlepší ze současného (a budoucího) neurofunkového zvuku!

 

Druhým velikánem DNB, který přijede popřát, je britský obr ProlixSe svými 224 centimetry se dá bez pochyb prohlásit za největšího DNB producenta na světě. Prolix do rozjetého DNB vlaku naskočil v roce 2005, kdy se jeho track "Crater" objevil na VA kompilaci labelu Renegade Hardware. Po několika dalších singlech si Prolixe povšiml spoluzakladatel labelu Playaz, legendární DJ Hype, a Prolixovi dal prostor jak na Playaz, tak i na jeho bočním labelu Ganja-Tek. V roce 2012 poprvé spojil síly s americkou legendou Gridlok, aby spolu po několika singlech v roce 2013 vydali album "Project Trendkill", na jehož základech poté vznikl Prolixův vlastní label Trendkill Records. Za svoji kariéru se objevil s vlastní tvorbou na největších světových DNB labelech a spolupracoval se jmény jako Noisia, Chase & Status, The Upbeats, Black Sun Empire, DC Breaks a mnoha dalšími. Jeho nejnovější zářez je LP s názvem "Murder Mile", které vyšlo na nizozemském labelu Blackout Music NL!


Třetím DNB gratulantem je britský producent
Levela. Tento hudební chameleon se na scéně pohybuje od roku 2009, kdy si tohoto mladíka všiml DJ Phantasy a vydal mu několik singlů na jeho labelu Easy Music. V roce 2010 si založil vlastní label Multi Function, na kterém dlouhou dobu vydával releasy svoje a několika dalších talentovaných britských producentů. Levelův původní zvuk lze označit za předzvěst new-school jump-up zvuku. V nadcházejících letech se zvukově posunul k více deep/roller zvuku a dočkal se například prvního EP na legendárním labelu Critical Music. V červnu mu navíc vyšlo EP "R.A.W." na britském labelu Souped Up Music, kde se objevila i Levelova kolaborace s producentem Current Value.


Pátkem ale v žádném případě nekončíme! Oslavy budou i tento rok dvoudenní a není žádnou novinkou, že sobotní část oslav již tradičně patří techno music! Jako headliner přijede klubu popřát ukrajinský techno gigant Spartaque! Na scéně existuje jen málo takto tvořivých umělců - za svoji kariéru, která trvá od roku 2005, má za sebou přes 300 releasů na více než 80 techno labelech jako například Codex Recordings, IAMT, Cubbo nebo Tronic. Kromě toho je moderátorem vlastní Supreme Radio show na ukrajinském radiu Kiss FM. Spartaque je navíc nositelem mnoha ocenění, ať už za DJe roku, nebo za jeho radio show a to v prestižním ukrajinském magazínu topdj.ua. Když si Spartaque vzpomene na svoje začátky v roce 2005, kdy dělal DJe na náměstí v jeho rodném městě Kharkiv, říká, že od té doby se pro něj nic v jeho přístupu k hudbě nezměnilo. Hlavními principy zůstává tlačit neustále na plyn, nebát se vyzývajících nápadů, vytyčovat si nemožné cíle a potom k nim dospět, aniž by si vůbec všiml překážek k těmto cílům vedoucím. To podporujeme a těšíme se na jeho sobotní set ve Storm Club Prague!

 

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016