PARTYINFO

 

JUNGLE DNB SESSION W/ ENEI & T2B CREW

Datum konání:
11.10.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Reggae stage: Messenjah a HomeBwoyRasta Band
Drum&Bass stage: Enei (Critical Music, RU), Akira (Shadowbox), Eska & Cybi, Gloom (Bass Vibes), T2B crew (Pixie, Dýdžej Wash, Driver)
Reggae Jungle stage: Rich & Basstien feat. Nu.C MC & MC Zachy (Bass Beast), Ragga D. (Goodvibzz cr3w), Driver (T2B), Gasr (Massive Elementz)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: do 22:00 zdarma / poté 150,- Kč

 
 
Drumandbass i psystrance o víkendu v klubu Cross

Co takhle dát si víkend plný drumandbassu nebo psytrancu? A krom toho ještě jeden z posledních koncertů sezony open airů. Listí se barví, stromy dávají to nejsladší ovoce a Crossu tu nejzábavnější nabídku.

 

Animals In Need je název akce, která se bude konat v Crossu ve čtvrtek. Přijďte podpořit benefici, jejíž výtěžek půjde na libeňský útulek starající se o týrané a opuštěné psy. Zahraje vybraná parta drumandbassových odborníků v sestavě Gloom, Eska, Dozgan, Beesu, Deptaphoenix, Voidsec, Beesu, Embass a Opaque. Druhá, dolní stage, se ponese v acid, techno, bass a divnohudbě náladách v podání DJs Neusnu, Layers a Drea

Cross


Enei
je na drumandbassové scéně uznávaným jménem labelu Critical, zejména pro svou jedinečnou ruskou zvukovou stopu. Pátek bude dnem, kdy se po letech objeví zpátky před pražským publikem a to díky Tele2Beatz mejdanu Jungle DNB Session. Podpoří ho Akira, Eska, Cybi. Ale ještě předtím si skočte ven před Cross na koncert MessenJah - začíná v osm a je na co se těšit! Kapela zaplní celé podium a představí novou desku, na které se mísí vlivy žánrů vycházejících z reggae – od new roots přes dancehall až po grime – a to všechno zastřešuje hlasově i lyrikálně multifunkční MessenJah. Kromě nových pecek se dočkala inovace i celá show, protože MessenJah se na ty největší akce chystá s kapelou za zády! Band HomeBwoyRasta svoje kvality potvrdil letos na velkých festivalech (Uprising, Rock for Churchill, Pod Parou a další) nebo vloni na tour v Indii. Druhé pódium v Crossu ten večer bude patřit reggae, dub a dancehall DJs ve složení Rich & Basstien feat. Nu.C MC & MC Zachy, Ragga D, Driver, Gasr za Massive Elementz.

Cross


Večírek zaměřený na psychedelic trance rozezní stěny klubu v sobotu v noci. Hlavním hostem bude belgický producent pohybující se na scéně už přes deset let, Hashashin. Postupem času se jeho styl vybrousil do žánru forest/dark psychedelic trance, který se pohybuje okolo 150 BPM. Na svém kontě má řadu tracků pro vydavatelství, jako jsou World People Prod Label, GreenTree Records a v roce 2018 vydal své první album "Smoking Skills". Dalšími audiopiloty budou Ondrej Psyla, Kashmir, 000333, Tod a True Detectives. Na Underground stage si nenechte ujít vystoupení amerického DJe a zástupce early 90s techno producentské školy Developerz aka Modularz. Jeho sety jsou plné svižných mixů a neotřelého přístupu. Support zajistí Mazhar, Julia, Equi a Ricki Boro.


FB events:

https://www.facebook.com/events/423606694964458/

https://www.facebook.com/events/550876588984905/

https://www.facebook.com/events/505032036948014/

https://www.facebook.com/events/2384099865241003/

https://www.facebook.com/events/374840806741843/

https://www.facebook.com/events/406013346770126/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016