PARTYINFO

 

DIRTYPHONICS (FR)

Datum konání:
11.12.2021 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dirtyphonics (FR)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej GoOut.net: 330,- Kč + poplatky

 
 
Dirtyphonics přivezou z Paříže nejrozmanitější drum & bass

Francouzský DJský a producentský projekt Dirtyphonics tentokrát rozproudí drum´n´bassové fanoušky. Na parketu bude panovat velká energie, atmosféra bude dokonalá. Pro otrlejší pařmeny přivezou tito frantíci divokou kombinaci bass music, dubstepu a elektra. Dirtyphonics se bez řečí řadí mezi jedno z nejpopulárnějších D´n´B seskupení vůbec, což jasně dokazuje už jejich spolupráce s Linkin Park, Skrillex, Foreign Beggars nebo Modestep. Už 11. prosince to ukážou opět v Praze.

 

Na scéně se pařížští Dirtyphonic pohybují od roku 2004. Původně se francouzská čtveřice proslavila především díky svým divokým živákům, kdy při vystoupení hráli všichni 4 naráz. Už od samých začátků si vždy dávali záležet na skvělém mixování různých žánrů - především se jedná o kombinaci bass music, dubstepu a elektra s energií typickou pro rockové nebo punkové koncerty. Většina z nich začínala v metalových kapelách a tak je jasné, odkud vítr vane. První vystoupení těchto energických a velmi sympatických Francouzů v roce 2012 v Roxy se stalo naprosto legendárním. Narvaná Roxy k prasknutí a atmosféra, na kterou se nezapomíná. 


V současné době už po festivalech a do klubů jezdí pouze dva členové Dirtyphonics, na jejich skvělé show to však nic neubralo. Nebojí se totiž svou dravost propojit s tanečními žánry jako rave, house, electro nebo techno. Očekávejte neočekávatelné, bude to pořádný mejdan! Přesvědčit se budete moct už 11.12. v pražské Roxy.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016