PARTYINFO

 

KRAAK & SMAAK (NL)

Datum konání:
04.11.2021 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Distrikt7
Live:
Kraak & Smaak (NL), David Kraus
Info:
http://www.distrikt7.cz
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej GoOut.net 690,- Kč - 990,- Kč

 
 
Kraak & Smaak představí v Praze nové EP

Nizozemské elektronické trio Kraak & Smaak přináší svým fanouškům po dvou letech nové skladby v podobě EP s názvem "Scirocco". V rámci navazující tour zavítají také do Prahy, kde vystoupí 4. listopadu 2021 v kulturním centru Distrikt7. Jejich výbušnou kombinaci funku, popu a elektra odehrají v šestičlenné koncertní sestavě s vokalistkou Berenice van Leer.

 

Kraak & Smaak se zformovali v roce 2003 jako producentský a dýdžejský projekt, který během následujících let vykrystalizoval také v regulérní koncertní kapelu. Originální a osobitý zvuk, skládající se ze směsi disca, funku, elektroniky, housu či jazzu, jim přinesl respekt napříč taneční scénou a festivaly jako Glastonbury, Exit nebo Coachella byly jen zlomkem z velkých akcí, kam je jejich sláva vynesla.




Po desce "Pleasure Centre" z roku 2019 přichází v září 2021 s novým EP "Scirocco", které obsahuje šest skladeb. Všechny jako by byly poctou 70. – 80. létům, kdy vládly jemné syntezátorové melodie poháněné jazzovou energií, které někdy připomínají soundtracky z francouzské kinematografie té doby. Pod taktovkou Kraak & Smaak se však ke směsi pocitů nostalgie, napětí a touhy přidává i chuť tancovat, kterou se jim podařilo zakomponovat jako vždy naprosto dokonale. Kdo ale již některá z jejich živých vstoupení zažil, tak ví, že v playlistu pamatují téměř na všechny zásadní hity napříč kariérou. Jako host vystoupí David Kraus se speciální koncertní show pouze pro tuto příležitost.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti GoOut na sezení a stání.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016