PARTYINFO

 

CRW OPEN AIR

Datum konání:
20.05.2022 - 22.05.2022
Místo konání:
Sobotka - Kemp Sobotka
DJs:
Chris Sadler (UK), Waxwork, Smashing Raver, Voodoo Piet, Raju, Dug
Live:
Ketan w/musicians, Mr. Funky Machine feat. Mr. Vlad (guitar)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
CRW open air 2022 bude v srdci Českého ráje

Jezdíte rádi do Českého ráje? Trosky, Humprecht, Kost. Kdo by neměl tento krásný kraj rád? A co si krom těchto nádherných památek užít v jejich těsné blízkosti i skvělý hudební víkend s prvotřídními DJs a 3D mappingem? CRW open air vám to může splnit...

 

V areálu pool kempu Sobotka se bude o víkendu 20. - 22.5. 2022 konat jedinečná akce, která v těchto místech ještě nikdy nebyla. Hudební happening, kde si během dvou dnů můžete užít elektronickou hudbu mnoha žánrů. Ghetto, Funk, RnB, Electropop / jazz / soul, Lounge music, ale především také House ve všech rovinách.

CRW

CRW DJs, tedy např. Ketan s live hudebníky, Mr. Funky Machine feat. Mr. Vlad (guitar), Dug, hosté z moravské KLBCK crew, jmenovitě Smashing Raver a Voodoo Piet, dále třeba Waxwork z Music Please a Raju vám budou celý víkend servírovat tu nejlepší hudbu, která magičnost místa jenom podtrhne. Dále se můžete těšit na stálici naší scény, na velkého oblíbence napříč generacemi, rezidenta nejdéle trvající pravidelné noci v klubu Roxy (Climax) – Chrise Sadlera, který bude celý víkend uzavírat svým jedinečným a veselým setem.

Chris Sadler
Navíc bude celá stage oblečena do obří 3D mapping projekce, o kterou se postarají lidi ze CyberVision. A to za koukání opravdu stojí!

Lineup akce není stále zveřejněný celý, tak se k nám připojte, aby vám nic neuniklo. Zajistěte si svůj lístek v předprodeji na GoOut.cz a především si rezervujte ubytování. Kemp má totiž svou kapacitu. Pokud se vám nepodaří chytit chatku, nebo pokoj, nezoufejte. Stanové městečko bude zřízeno přímo v kempu za standardní poplatky.

Všechny důležité informace a odkazy na ubytování a vstupné jsou k dispozici na oficiální události na FB. Tak se přidej!

Odkazy:

FB event

Vstupenky

Ubytování

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016