PARTYINFO

 

MAX COOPER

Datum konání:
04.10.2022 - úterý
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Max Cooper
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:30, vstup: předprodej: GoOut.cz

 
 
Max Cooper se již zítra představí v Paláci Akropolis

Říkali jste si v poslední době "hele, nebude teď nějaký fakt dobrý elektro?" Jestli jo, máme pro vás skvělou zprávu. Už 4. října přivítáme jednoho z top světových producentů elektronické muziky – Maxe Coopera. Max Cooper 4. října do Paláce Akropolis přiveze jedinečnou vizuální show s 3D efekty a svou novinku "Unspoken Words".

 

V úterý 4. října se v Paláci Akropolis představí nevšední osobnost světové elektronické scény a doktor výpočetní biologie v jedné osobě –⁠ Max Cooper. Tento britský producent techna a elektronické hudby se ve svých skladbách hlásí ke zvuku Jona Hopkinse, chladné nostalgii Ólafura Arnaldse, chmurné poetičnosti Sigur Rós a nekonečným ambientním pasážím Aphexe Twina.

Max Cooper

Na kontě má pět alb, které si vydal na svém vydavatelství Mesh Records. Jsou to "Human" (2014), "Emergence" (2016), "One Hundred Billion Sparks" (2018), se kterým se také poprvé představil na Spectaculare a předposlední solové album "Yearning for the Infinite" (2019). Zároveň vydal před dvěma lety také společné album s americkým klavíristou Brucem Brubakerem, s nímž se přestavil loni na festivalu Spectaculare.

Max Cooper

Resident Advisor zařadil jeho DJ vystoupení mezi 20 nejlepších elektronických koncertů roku a vy se o tom budete moci přesvědčit naživo. Do Prahy přiveze v premiéře své letošní páté album "Unspoken Words", které jako obvykle doprovodí i perfektní vizuální stránkou.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016