PARTYINFO

 

TIMMY TRUMPET

Datum konání:
27.10.2022 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Blasterjaxx, Dimatik, Miquel, Nfix & Candice, Sedliv, Tigi, Victor Tellagio
Live:
Timmy Trumpet
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: Ticketportal.cz

 
 
Timmy Trumpet se vrací do Prahy

Timmy Trumpet a jeho Freak Show otřese Prahou. Timmy Trumpet - jeden z nejlepších DJů současnosti - chová české publikum ve velké oblibě, což dokazuje každoroční návštěvou naší země. 27. října 2022 vystoupí v PVA Expo v pražských Letňanech. V rámci jeho dosud největší Freak Show, která je součástí Trumpetova prvního halového turné, se návštěvníci mohou těšit na DJs, jako jsou Blasterjaxx, Dimatik, Miquel, Nfix & Candice, Sedliv, Tigi a Victor Tellagio. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal.

 

Timmy Trumpet (vlastním jménem Timothy Jude Smith) pochází z Austrálie, kde nejprve navštěvoval The Sydney Conservatorium of Music. Už na následné státní škole Carlingford High School však propadl jazzu. "Když mi byly čtyři, začal jsem hrát na trumpetu a brzy nato, jsem sám začal hudbu skládat. Jakmile jsem objevil jazz, začal jsem jamovat na všechno, co jsem slyšel. Hlavně na skladby z rádia. Netrvalo dlouho a natrefil jsem na house music, " říká Trumpet, který se proslavil právě unikátní kombinací DJingu s live trumpetou.

Timmy Trumpet


"Jste tím, co posloucháte. Proto byste neměli skončit jen u poslechu hudby, kterou byste rádi dělali, ale naopak poslouchat co nejvíce různých žánrů a nechat je na sebe působit," radí Timmy Trumpet. "Já jsem poslouchal opravdu všechno - od Metallicy po Mozarta."

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016