PARTYINFO

 

CLIMAX: LAURENT GARNIER

Datum konání:
27.01.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Laurent Garnier (FR), Chris Sadler, Subgate
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej www.roxy.cz 600,- Kč + poplatky

 
 
Do Roxy v lednu dorazí Laurent Garnier

Když mu bylo deset, jeho pokoj vypadal jako nightclub. Byly tam stroboskopy, různobarevná blikající světla, disco koule, DJský pult a dancefloor. Snil o jediném: aby lidé tančili. Legenda elektronické hudby Laurent Garnier se vrací, tentokrát vystoupí s tříhodinovým setem v rámci klubovky Climax. Chevalier de la Légion d'honneur rozzáří parket, roztočí diskokouli a v pátek 27/1 se bude tančit až do úsvitu.

 

Tento průkopník taneční scény na vlastní kůži zažil euforii acid house hnutí v Manchesteru. Coby prominentní francouzský DJ rave a warehouse parties, kluby a festivaly. Laurent Garnier je eklektický DJ a producent, který nikdy nestojí na místě. Vydává na labelech Kompakt, Rekids anebo Cod3 QR. Garnierův nový release zhodnotil Resident Advisor jako "one of the rawest, weirdest, most seductive techno tracks of 2021", letos dokončuje soundtrack k filmu Entre la vie et la mort a ohlašuje novou hudbu. Jeho hudební cestu mapuje kniha Electrochoc, která se stala bestsellerem.


"Málokdo mě na začátku kariéry ovlivnil jako Laurent Garnier. Dokonce se dá říct, že setkání s Laurentem v Anglii za mixpultem na začátku 90. let mě inspirovalo samotného s tím začít. Hltal jsem jeho legendární Laboratoire mix a jeho Essential mix na BBC Radio 1 jsem měl puštěný nonstop. Později v mých setech zněly hity z jeho desek jako "Crispy Bacon", "Colored City", "Flashback" nebo samozřejmě "Man With a Red Face". Je pro mě neskutečná pocta, že jeden z nejikoničtějších a nejvýznamnějších DJů všech dob bude hrát na Climaxu," říká Chris Sadler, rezident Roxy stojící za nejstarší klubovkou u nás.

Instagram

web

Facebook

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016