PARTYINFO

 

TSHA

Datum konání:
17.02.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
TSHA
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej www.roxy.cz: 430,- Kč + poplatky

 
 
Tsha míří poprvé do Roxy

Tsha představuje mladý a neotřelý pohled na sílu house music. Svou hudbu Teisha Matthews představuje jako spletitou, eklektickou a emotivní. Na debutu "Capricorn Sun" (2022) nenuceně spojuje žánry a přináší prosluněnou směsici: neutuchající, živelnou a instinktivně taneční.

 

"Tsha je dokonalým zrcadlovým obrazem hudby, kterou tvoří – feel good beaty, z nichž vyzařuje rozmar a pozitivita," shrnuje Notion. Tsha je samouk s citem pro nakažlivou melodii. Vyrostla coby dcera raperky a sestra DJe. Mezi své inspirace řadí Kanye Westa nebo Bonobo. Ten její track "Sacred" zařadil na svůj mix pro Fabric a přes noc z ní udělal senzaci. Následný mix "Fabric presents Tsha" (2022) je drzou a chytlavou poctou žánru acid house, na němž si dala za cíl to, co pro ni udělal Bonobo, pro další.

TSHA


Její debut "Capricorn Sun" vydaný u Ninja Tunes kypí emocemi: od euforie, naděje až k extázi. "Líbí se mi myšlenka, že jsem Slunce v Kozorohu a jak moc se každá část znamení vztahuje ke mně a mé osobnosti. I na obalu alba jsem já s kůzlátky a každé kůzlátko má odpovídat určité části mé osobnosti," řekla pro DJmag. "Je to skoro jako kdybych album nazvala Tisha, ale jen jiným způsobem... Tohle jsem já, tohle je má hudba, tohle je má osobnost," hlásá Tsha.


Svými sety si získala klubové i festivalové publikum a brzy hodlá začít hrát s kapelou. V české premiéře vystoupí v Roxy v pátek 17/2.


Instagram

web

Facebook


Nadcházející akce v ROXY Prague:

16/12 Gorgon City
31/12 New Year’s Eve: Avatar
27/1 Climax: Laurent Garnier
3/2 Hadone
10/2 Andy C
17/2 Tsha
18/2 Wätermat
9/3 Mezerg

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016