PARTYINFO

 

CLTX

Datum konání:
21.04.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
CLTX
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej www.roxy.cz 250,- Kč + poplatky

 
 
Roxy slibuje třikrát čerstvé, rychlé a tvrdé techno

Česká premiéra CLTX čeká Roxy v pátek 21. dubna, dvě další jména v Dlouhé 33 vystoupí poprvé, a to VTSS v sobotu 29. dubna a I Hate Models v pátek 9. června.

 

21.4. CLTX 

"Jsem velký fanoušek metalu, byl jsem jím dříve než fanouškem techna. Jsou si podobné v energii, vášni a emocích. Beru si z něj nejvíc inspirace," říká Cltx, který remixoval jména jako Metallica, Rammstein či Marilyn Manson. Když stojí za pultem, zásadní je pro něj energie. "Tu chci předat publiku kolem mě, to je nejdůležitější," dodává.

CLTX


29.4. VTSS 

Po přesunu z Berlína do Londýna se Vtts setkala s radikálně odlišným přístupem a s tím spojenou možností znovu objevit samu sebe. "Jsem si jistější ve všech rozhodnutích a krocích, které dělám. Místo abych kolem nápadů, nálad a řešení chodila po špičkách, jdu do toho naplno a všechno si vyzkouším,” říká Martyna Maja alias Vtss. Rozmáchlou, brutální produkci na pomezí EBM a industriálu nyní střídá electroclash a její vlastní citlivé vokály.

VTSS

10.6. I Hate Models 

Svou tvář skrývá, rozhovory nedává. "Hudba umožňuje zachytit podstatu okamžiku, vzpomínky, pocitu a učinit ji nadčasovou. To je ta silná asociativní síla, kterou považuji za úchvatnou. Vezmu vás na hudební cestu plnou intenzivních emocí, síly a melancholie a oživím vaše nejhlubší vzpomínky," zní zmutovaným hlasem v jednom z dochovaných výstupů I Hate Models.

I Hate Models
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016