PARTYINFO

 

SEA STAR FESTIVAL

Datum konání:
19.05.2023 - 20.05.2023
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Robin Schulz, Mahmut Orhan, Senidah, Hiljson Mandela, Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe, Tim Urbanya & Alessio, Joker Out, Nika Turković, Dzipsii, Vanillaz, Ilija Rudman, Indira Paganotto, Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot, RNB Confusion Sound System, Ian F, Marcel, SMT#nG, Aldo Morro, Pablo Panda, Recep, Bronski, Marin Biočić, VIITO
Live:
The Prodigy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.seastarfesival.com

 
 
Festival Sea Star v Umagu rozšířil svůj program

Ideálním startovním bodem Sea Star festivalu v Umagu se stane Welcome party, která se koná ve čtvrtek 18. května. Plnokrevný rave v mořské laguně Stella Maris s nezapomenutelnou atmosférou trvá vždy až do východu slunce a pro české fanoušky nabízí ještě o důvod více vyrazit na festival právě už ve čtvrtek. Vystoupí na ní totiž česká vycházející DJ star V III T O, kterého doplní řada dalších skvělých interpretů jako SMT#nG, Marcel, Aldo Morro, Pablo Panda nebo Recep. Sea Star festival se oficiálně vrací se svou čtyřdenní (2+2) formulí, přičemž druhá a třetí noc, v pátek 19. a v sobotu 20. května, přinesou festival v plné síle v čele s legendárními The Prodigy, Robinem Schulzem a celou řadou jmen, mezi nimiž nechybí Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle a mnoho dalších!

 

Vedle zahajovací Welcome party ve čtvrtek 18. května nabídli organizátoři další rozšíření festivalu a to o tradiční Closing party, která zakončí v neděli 21. května jubilejní pátý ročník festivalu Sea Star sety Bronskiho, Iana F, Marina Biočiće a Marcela.

Sea Star


Pátečnímu programu vévodí jeden z největších světových hitmakerů Robin Schulz spolu s Mahmutem Orhanem, trapovými hvězdami Senidah a Hiljson Mandelou, vynikajícími b2b sety, v nichž se představí Daria Kolosova & Etapp KyleMarko Nastić & Dejan MiličevićDJ Jock & Shipe a Tim Urbanya & Alessio a řada dalších.

V sobotu se na Tesla Main Stage představí electro-punková legenda The Prodigy, techno hvězda Indira Paganotto, to nejlepší z regionálního trapu včetně jmen jako KrankšvesterGrše30ZonaFox & SurrealRužno pače a mnoha dalších.

Welcome party 18. května bude patřit českému DJ VIITOvi a dalším skvělým DJs. Na Closing party 21. května vystoupí Bronski, Ian F. nebo Marin Biočić.

VIIITO


Limitovaný počet vstupenek na festival je v prodeji za zvýhodněnou cenu 54,- €. V nabídce jsou také jednodenní vstupenky za 39,- €, spolu s VIP Gold a Onstage Experience VIP vstupenkami, z nichž poslední umožňují vstup na hlavní pódium. V platnosti je také oblíbená prodejní akce "Kup 4, získej 5", která umožňuje fanouškům Sea Star zakoupit pět vstupenek na festival za cenu čtyř! Veškeré informace jsou k dispozici na oficiálních webových stránkách festivalu.

Sea Star Festival je součástí rodiny festivalů EXIT a v loňském roce se konal poprvé po dvouleté pauze. Od svého vzniku v roce 2017 se na festivalu představilo více než 100 mezinárodních a regionálních interpretů, včetně superhvězd jako Wu-Tang Clan, Cypress Hill, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Sven Vath, Hurts, Paul van Dyk, Ofenbach a řady dalších. Pátý ročník Sea Star, který zahájí festivalovou a letní sezonu, přiveze 19. a 20. května do Stella Maris Resortu Plava Laguna v Umagu super silný line-up a koncerty proběhnou na čtyřech scénách – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves a Silent Octopus.

Letošní ročník Sea Star festivalu opět zahájí festivalovou a letní sezonu na chorvatském pobřeží! Koná se ve městě Umag, nejzápadnějším městě chorvatského pobřeží se středomořským podnebím a úzkými křivolakými uličkami, které je jednou z nejznámějších turistických destinací na Istrii. Od slovinských hranic je vzdálen pouhých 12 km a od italských 35 km. Festival se koná v krásném letovisku Stella Maris v chorvatském Umagu a jeho kapacita je přibližně 20 - 25.000 návštěvníků.

Sea Star 

Letošní ročník festivalu Sea Star se uskuteční za podpory Chorvatského turistického sdružení, Istrijské župy, města Umag, Turistického sdružení města Umag, Turistického sdružení Istrijské župy a Plava Laguna.

 
Chorvatský festival Sea Star má kompletní line-up Festival Sea Star doplnil program

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016