PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
zahraničí
DJs:
James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, Marshmello, Lost Frequencies, NERVO, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, Switch Disco, Amelie Lens, Adam Beyer, Mathame, FJAAK, Mind Against, Vintage Culture, Miss Monique, Maceo Plex, Sara Landry, Trym, 999999999, Sama Adbulhadi, Laidback Luke, HoneyLuv, Henri Bergmann, Mau P, Alfa Romero, Marino Canal, Estella Boersma, Cassian, Marwan Dua, HUGEL, Afriqua, David Löhlein, Airrica, Baugruppe90, Malugi, Olympe
Live:
John Newman, Timmy Trumpet, Stephan Bodzin, Reinier Zonneveld
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

vstup: předprodej: https://balatonsound.com/cz/

 
 
Heineken Balaton Sound odhalil 20 posledních jmen Heineken Balaton Sound přivítá na pláži druhou vlnu hvězd
Balaton Sound oznámil první část programu

Heineken Balaton Sound je jednou z největších open air akcí v Evropě s pečlivě vybraným a kultivovaným mixem rozmanitých headlinerů na poli elektronické hudby, kteří hrají v dechberoucím prostředí jezera Balaton v maďarském Zamárdi. Festival se vrací od 3. do 6. července 2024, kdy se na více než pěti na míru šitých scénách představí nejznámější světové hvězdy EDM a undergroundová jména z celého spektra house a techna, mezi nimiž nebudou chybět James HypePurple Disco MachinePaul KalkbrennerJohn NewmanMarshmelloLost FrequenciesTimmy TrumpetBen NickyWill SparksNERVOSwitch Disco a Nick Moreno. Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání za pouhých 199,- eur zde

 

Od svého prvního ročníku v roce 2007 nabízí Heineken Balaton Sound skvělý poměr ceny vstupenek a kvalitního programu a za jeho organizací stojí tým legendárního festivalu Sziget. Heineken Balaton Sound je známý důrazem na každý detail a důkladným promýšlením pódiových designů. Festival na břehu Balatonu je jedinečný prázdninový zážitek s prvotřídním line-upem, za kterým každoročně přijíždějí milovníci hudby z celé Evropy, aby zažili vzrušení na hlavní scéně s obrovskou LED stěnou, krásu house a techno orientované B My Lake stage a mnoho dalších intimních scén po celém areálu, všechny se špičkovou technikou, světly a pořádnými zvukovými systémy.

Balaton Sound


Úžasná lokalita 

Balaton je perfektní prázdninovou lokalitou, která nabízí ideální kombinaci festivalu a dovolené. Přes den můžete relaxovat v teplém a slunečném počasí u jezera, celou noc pak tančit na rozmanitý výběr největších světových elektronických umělců v přírodní lokalitě a zároveň je zde možnost podniknout roadtrip a prozkoumat hlavní město Budapešť. Festival nabízí vynikající VIP zážitky, které umožňují rychlejší přístup do areálu a možnost využít VIP zón s nadstandardními službami, hygienickými zařízeními, možností stravování a pití.

Manažerka projektu Heineken Balaton Sound Anna Filutás říká: "Naše úplně první oznámení jsme připravovali se skutečnými světovými hvězdami a miláčky našeho publika. Letos se k nám připojí např. držitel Grammy Purple Disco Machine, jedna z nejcharismatičtějších postav současné taneční scény James Hype a Paul Kalkbrenner, hvězda undergroundové elektroniky. Přijede Marshmello se svým novým albem a Timmy Trumpet, který na Sound vždy přiveze velkou energii. A také John Newman, který začíná svou novou éru na tanečním pódiu."

Balaton Sound


Super hvězdy 

Line-up festivalu 2024 je opět odvážný a zahrnuje multižánrového maskovaného DJe/producenta Marshmello, jednoho z nejvýraznějších britských elektronických umělců Jamese Hypea, zpěváka, skladatele, ikonu a producenta Johna Newmana, který je na vrcholu žebříčků multiplatinových prodejů, a německého startéra klasických diskotékových večírků Purple Disco Machine oceněného Grammy.

Ohlášeni jsou také techno maestro Paul Kalkbrenner; belgická superstar Lost Frequencies; oceňovaný EDM hrdina Timmy Trumpet a australské duo, festivaloví favorité NERVOBen NickyWill SparksNico Moreno a Switch Disco doplňují první vlnu oznámení line-upu festivalu pro rok 2024. Další velká jména je budou následovat.

Balaton Sound


Kromě hudby 

Na festivalu Heineken Balaton Sound 2024 vás čeká nekonečné množství dobrodružství v podobě doprovodného programu, módních přehlídek, možnosti sportování, tanečních workshopů, techno jógy a mnoha dalších aktivit. Na festivalu si můžete vybrat z nepřeberného množství jídel včetně vegetariánských, bezlepkových a bezlaktózových variant. Na místě, ale i ve větších městech v okolí je k dispozici spousta různých možností ubytování všech kategorií. 

Tuto nejpůsobivější open air párty musí navštívit všichni milovníci festivalů, takže si nezapomeňte zajistit vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024 již nyní. 

O festivalu Balaton Sound

Balaton Sound je jedním z největších evropských elektronických plážových open-air festivalů. Koná se každoročně od roku 2007 na jižním břehu maďarského jezera Balaton a vystupují na něm live acts i DJs z celého světa, od undergroundových talentů až po mainstreamová jména.

Balaton Sound


Balaton Sound 2024 se bude konat u maďarského jezera Balaton od 3. do 6. července. Více informací najdete zde.

 
Vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024 již dnes

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016