PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2024

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Boris Brejcha, Lost Frequencies, W&W, Ed Rush, Kanine, Friction, Prolix, Dubfire, Dax J, Roger Sanchez, Vandal, Gabriel & Dresden, Nox Vahn, Cristoph, Format:B, Deekline, David Guetta, Chase & Status, Hybrid Minds, Miss K8, Dr. Peacock, Len Faki, Lewis Fautzi, Giuseppe Ottaviani, Eli & Fur, Julian Jordan, Danny Avila, Eric Prydz, Meduza, Andy C, A-Trak, Josh Butler, Hannah Wants, Low Steppa, Jenn Getz & Alfie, Raffa FL, Anden, Enamour, Estiva, Hypaton, M.O.S., Magnificence, Ferry Corsten, Adriana Lopez, Border One, Klaps, Ø [Phase], Eli Brown, D-Block & S-Te-Fan, A Little Sound, Monty, DJ Badjokes, CJ Art, Tim Haze, KPD, Trimtone
Live:
Becky Hill, Fox Stevenson, Maddy V, Gentlemens Club, MC Bellyman
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.b4l.cz

 
 
Legendární Eric Prydz poprvé na festivalu v ČR Na Beats for Love zamíří David Guetta Výsledek sbírky festivalu Beats for Love lámal rekordy Festival Beats for Love láká na velká jména taneční hudby Beats for Love nominován do Top 10 festivalů v Evropě
Festival Beats for Love bude slavit 10. výročí

Největší hudební festival v České republice Beats for Love má důvod k oslavám, protože jej čeká desáté výročí. Organizátoři chtějí dát fanouškům to nejlepší a posunout tak laťku festivalu ještě výše! Včera začali s oznamováním hvězdných účinkujících a mají v plánu zveřejňovat až 3 nová jména týdně. První z nich není nikdo jiný než současná ikona taneční hudby, německý DJ a producent Boris Brejcha, který bude jedním z hlavních taháků 10. ročníku festivalu.

 

"Boris Brejcha, známý svým unikátním stylem a energickými sety, je jedním z nejvýznamnějších jmén současné elektronické hudby. Jeho tvorba spojuje prvky žánrů minimal techno a high-tech minimal, což ho činí jedinečným a nepřehlédnutelným umělcem na hudební scéně. Brejcha se stal symbolem inovace a výjimečnosti v elektronické hudbě a jeho přítomnost na Beats for Love Festivalu slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny návštěvníky. Navíc si o něj fanoušci píší už několik let a my jsme rádi, že se nám ho konečně podaří přivézt do Ostravy," komentuje první hvězdu ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Boris Brejcha


A to je pouze začátek. Organizátoři festivalu plánují každý týden oznámit až tři hvězdná jména, která zastupují různé taneční styly a budou vystupovat na různých festivalových pódiích, kterých by i v příštím roce mělo být více než 15. To znamená, že fanoušci se mohou těšit na špičkové interprety z různých žánrů elektronické hudby a zajímavé novinky, které festival přinese. Beats for Love slibuje desátý ročník naplnit hvězdnými a originálními projekty jak po hudební, tak mimohudební stránce a fanouškům opět zajistit nezapomenutelné a nejlepší 4 dny v roce! 

Beats for Love


Pro více informací o festivalu a předprodeji vstupenek můžete navštívit oficiální webovou stránku festivalu www.b4l.cz. Buďte si jisti tím, že Beats for Love 2024 - 10th Anniversary bude událostí, na které nechcete chybět!

Odkazy:

Oficiální webová stránka festivalu
Oficiální Facebook stránka festivalu
Oficiální Facebook událost festivalu
Oficiální Instagram profil festivalu

Projekt je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje

 

foto: Kuba Zatloukal a archiv

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016