PARTYINFO

 

SZIGET 2024

Datum konání:
07.08.2024 - 12.08.2024
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Richie Hawtin, Skrillex, Sven Väth, Victoria, Franc Moody, Martin Garrix, Archie Hamilton, Argy, Artbat, Camo & Krooked b2b Luude, Ellen Allien, Enrico Sangiuliano, Eris Drew & Octo Octa, Honey Dijon, Len Faki
Live:
Fred again.., Halsey, Liam Gallagher, Sam Smith, Stormzy, AMÉMÉ, ANOTR, Anfisa Letyago, Apashe with Brass Orchestra, Ari Abdul, Aurora, Becky Hill, Big Thief, Blondshell, Chloé Caillet, Colyn, Crystal Fighters, Dagny, Dom Dolla, Editors, Elliott Adamson, Fideles, Fontaines D.C., Four Tet, Grandson, Janelle Monáe, Job Jobse, Joesef, Joker Out, Kiasmos, Kevin De Vries, KI/KI, Lany, Lp Giobbi, Liberato, L'Impératrice, Louis Tomlinson, Mannequin Pussy, Marc Rebillet, Modeselektor, Mø, Neil Frances, Nia Archives, Nico Moreno, NTO, Nova Twins, Overmono, Pip Blom, RAYE, Rebūke, Sam Paganini, Sarah Story, Teezo Touchdown, Tinlicker, Tkay Maidza, Tom Odell, Venerus, Warhaus, Wednesday, Whipped Cream, Yard Act, Yves Tumor, Zoe Wees
Info:
http://www.szigetfestival.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.szigetfestival.com/cz/vstupenky

 
 
Sziget představuje druhou vlnu letošního programu
Sziget oznámil prvních 35 jmen pro rok 2024

Sziget, jeden z největších evropských festivalů, s velkým nadšením oznámil první headlinery a 35 dalších skvělých jmen, která vystoupí na Ostrově svobody; mezi prvními headlinery jsou Stormzy, Fred again..Sam Smith a Martin Garrix. Sziget, který se bude konat od 7. do 12. srpna 2024, přivítá také jména jako AméméBlondshellCrystal FightersEris Drew & Octo Octa, Fontaines D.C., Four TetHoney DijonJoostJoesefJoker OutLouis Tomlinson, L'ImpératriceMeuteNia ArchivesDom DollaNova TwinsOvermonoPip BlomWarhaus a další, kteří budou oznámeni později. Šestidenní a třídenní vstupenky a možnosti ubytování na Sziget 2024 jsou již v prodeji. Více informací najdete zde.

 

Sziget každoročně proměňuje budapešťský ostrov Óbuda v "Ostrov svobody", na který se na šest dní sjíždějí tisíce návštěvníků z více než 100 zemí světa. V roce 2024 mohou hudební fanoušci očekávat bohatou nabídku zábavy na více než 50 scénách oslavujících hudbu, divadlo, kabaret, komedii, výtvarné umění a mnoho dalšího. 


V roce 2024 přivítá Sziget miláčka Velké Británie Fred again.., který je proslulý svým novátorským produkčním stylem, v němž se plynule mísí žánry, které posluchače přivádějí na vlnu euforie, vzrušení a nostalgie. Rozzářený Sam Smith uchvacuje publikum po celém světě hedvábným, soulovým hlasem a odvážnými vystoupeními a stejně tak tomu bude i na příštím Szigetu. Další charisma z Velké Británie přiveze na hlavní pódium Big Mike, známější jako Stormzy, který je proslulý svou energickou show a je nejvšestrannějším hlasem žánru grime. Dynamický line-up přivítá také mezinárodně uznávaného DJe a producenta Martina Garrixe, známého svými EDM hity a působivou zvukovou a světelnou show. 

Sziget


Generální ředitel festivalu Sziget Tamás Kádár se zamýšlí nad tím, jak tento rozmanitý lineup odráží dynamické a široké publikum, které Sziget každoročně přitahuje: "Už během letošního ročníku Szigetu jsme obdrželi mnoho pozitivních ohlasů na to, jak moc se festival zlepšil téměř ve všech oblastech ve srovnání se Szigetem 2022, a z dosavadního prodeje vstupenek v předprodeji můžeme pozorovat, že o festival v roce 2024 je obrovský zájem." A pokračuje: "Toto oznámení, které je zatím jen prvním "balíčkem", ukazuje, že i příští rok se na Szigetu představí velké světové hvězdy, současní umělci i nově objevené hudební talenty, takže všem bude nabídnut silný a vzrušující výběr hudby bez ohledu na žánr.

Sziget


Festival Sziget v roce 2024, který deník Daily Star označil za "pohádku pro milovníky festivalů", plánuje předčít všechna očekávání a okouzlit návštěvníky jedinečnou kombinací kulturních zážitků. Sziget slibuje, že se stane celosvětovým setkáním kreativity, jednoty a nezapomenutelných okamžiků a upevní svou pověst jako jednoho z nejvýznamnějších světových hudebních festivalů.

Sziget


Sziget se vrátí v roce 2024 7. - 12. srpna 2024. Po vyprodání Early Bird vstupenek jsou nyní opět v prodeji celofestivalové a třídenní vstupenky za cenu od 199,- eur, které najdete zde. Pro příští ročník se Sziget spojil s globální neobankou Revolut a nabízí 20,- € cashback* těm, kteří si zakoupí vstupenky a odbaví se pomocí Revolut Pay receive (platí všeobecné podmínky. Pouze pro nové uživatele Revolut. Nabídka platí do 31. srpna 2024). 

Sziget


Dosavadní line-up pro rok 2024:

Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith, Stormzy, Amémé, Anotr, Argy, Artbat, Aurora, Becky Hill, Big Thief, Blondshell, Chloé Caillet, Crystal Fighters, Dagny, Dom Dolla, Ellen Allien, Eris Drew & Octo Octa, Fideles, Fontaines D.C., Four Tet, Grandson, Honey Dijon, Joost, Joesef, Joker Out, Liberato, L'Impératrice, Louis Tomlinson, Meute, Nia Archives, Nova Twins, Overmono, Pip Blom, Richie Hawtin, Warhaus, Wednesday, Yard Act, Zoe Wees


Celofestivalová vstupenka 289,- €
Celofestivalová vstupenka U21 229,- €
Celofestivalová VIP vstupenka 509,- €
3denní vstupenka 199,- €
3denní VIP vstupenka 369,- €

Vstupenky Sziget

www.szigetfestival.com/cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016