PARTYINFO

 

COAL BRICKHOUSE

Datum konání:
02.02.2024 - pátek
Místo konání:
Ostrava - BrickHouse
DJs:
Marco Resmann (Watergate, DE), James Cole (HUN), Fatty M, Biodan, Marco Key, Mendoza, Mikeshi, KDLK, Teddybear, Van Vega
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: www.smsticket.cz

 
 
COAL brickHOUSE je za dveřmi

2. února se promění jeden z největších hudebních klubů v Ostravě Brickhouse na jedinečný večírek se speciálním stage designem, jedinečným sound systémem VOID a delikátním line upem. Na tuto speciální noc byla vybrána již osvědčené jména, která v minulosti vystoupila na festivalu COAL, a ze kterých si organizátoři spolu s fanoušky doslova sedli na zadek. Celý večer se ponese v melodických rytmech elektronické hudby od house music až po techno. Hlavními tahouny jsou Marco Resmann James Cole.

 

Marco Resmann je z Berlína, kde v 90. letech začínal s elektronickou hudbou. Je to ikona berlínského klubu Watergate, jeho styl kombinuje house a techno a vytváří jedinečnou atmosféru na tanečním parketu.

James Cole je jeden z nejuznávanějších a nejtalentovanějších osobností maďarské elektronické hudební scény. Jeho skvělá produkce se objevuje všude ve světě na těch největších festivalech hrána jmény jako Marco Carola, Joseph Capriati, Hot Since 82 a mnoho dalších.

COAL


Line up doplní pražští Fatty M, Biodan a COAL Residenti.

Abyste si mohli tento večer ještě více užít, připraven je pro vás slevový kód "brickhouse". S tímto kódem získáte slevu 10% na nákup vstupenek. Stačí jej použít a těšit se na nezapomenutelný zážitek.

Nebuďte pozadu, zakupte si vstupenky ještě dnes a zažijte tento unikátní večer plný hudby, tance a neuvěřitelné atmosféry.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016