PARTYINFO

 

MONKEY BOOM HALL: TREASURE IN THE TEMPLE

Datum konání:
26.04.2024 - pátek
Místo konání:
Liberec - Dům Kultury
DJs:
TBA
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: https://tickets.colosseum.eu

 
 
Monkey Boom Crew chystá akci Treasure in the Temple

Monkey Boom Crew, hybná síla drum and bassových hudebních akcí na severu čech, s nadšením oznamuje velmi očekávaný druhý ročník jejich halové akce – Monkey Boom Hall: Treasure in the Temple. Po obrovském úspěchu pilotní akce, která se vyprodala bouřlivému davu, se Monkey Boom Crew připravuje na ještě větší zážitek 26. dubna 2024 v Kulturním domě Liberec.

 

Vystupující:

Připravte se na nezapomenutelnou noc, protože Monkey Boom Hall se může pochlubit hvězdnou sestavou s pěti headlinery z drum and bassové hudební scény. Mezi nimi tři mezinárodní umělci, kteří jsou uznáváni jako jedni z nejlepších ve svém žánru a slibují exkluzivní zážitek pro všechny účastníky.

Audiovizuální zážitek:

Monkey Boom Hall: Treasure in the Temple slibuje nejen hudební extravaganci světové úrovně, ale také vizuální podívanou. Akce předvede jedinečný stage design. Vizuální podívanou doplní nejprofesionálnější ozvučení od Funktion One, který zaručuje kvalitu zvuku a poskytuje beaty s absolutní přesností.

Profesionalita:

Stejně jako u předchozího vydání je Monkey Boom Crew odhodlána zajistit bezproblémovou a profesionální akci. Od chvíle, kdy návštěvníci vstoupí do Kulturního domu Liberec, budou pohlceni atmosférou, která se vyznačuje pečlivým plánováním a realizací. Cílem je poskytovat bezpečný, příjemný a nezapomenutelný zážitek pro každého hudebního nadšence.

Monkey Boom


Vstupenky a informace:

Vstupenky na Monkey Boom Hall: Treasure in the Temple lze zakoupit online. Vzhledem k úspěchu předchozí akce se důrazně doporučuje včasný nákup.

Odkaz na vstupenky naleznete zde.
 
O Monkey Boom Crew:

Monkey Boom Crew je kolektiv zapálený pro pořádání akcí, zaměřené primárně na kulturu drum and bass music. S odhodláním poskytovat nezapomenutelné zážitky se Monkey Boom Crew stala klíčovým hráčem liberecké hudební scény.

Monkey Boom Crew

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016