PARTYINFO

 

GOLD PANDA (UK)

Datum konání:
16.03.2024 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Gold Panda (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:30, vstup: předprodej: www.GoOut.cz

 
 
Gold Panda nabídne elektroniku o úzkostech a naději

Významný hudební producent Gold Panda přiveze 16. března do Prahy svůj nejnovější počin "The Work". Po letech, kdy si léčil úzkost alkoholem, je střízlivý, léčí se a je otcem dvou dcer. I o tom je jeho nahrávka. The Work: úsilí, které je třeba vynaložit na to, aby člověku bylo lépe.

 

Gold Panda je hudební producent původem z Essexu, který svou kariéru odstartoval v roce 2009. Jeho debutové album "Lucky Shiner" z roku 2010 získalo celosvětové uznání, které kulminovalo cenou Guardian First Album Award.

Gold Panda


Další nahrávky, včetně nedávného alba "The Work", odrážejí jeho neustálý vývoj a zkoumání neprobádaných hudebních horizontů.

Gold Panda


Dostat poselství do elektronických skladeb je o dost náročnější vzhledem k absenci textů. Producentovi Gold Panda se to ale daří. Zmíněné debutové album "Lucky Shiner" si vysloužilo srovnání s emocemi nabitou elektronikou projektů, jako jsou Four Tet, Boards Of Canada nebo M83.

A jak se mu to povedlo na tom nejnovějším? Poslechněte si tady:




Přijďte se zaposlouchat a možná si léčit i vaše vnitřní zranění s Gold Pandou. Přece jenom, jsme lidi a hudba nás spojuje.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016