PARTYINFO

 

TRANSMISSION ELYSIUM PRAGUE 2024

Datum konání:
15.06.2024 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Cosmic Gate, Craig Connelly, Daxson, Digital Culture, Driftmoon, Markus Schulz, Nilsix, Paul van Dyk, Dusk
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: www.transmissionfestival.com

 
 
Transmission Elysium má kompletní seznam vystupujících

Po úspěšné světové tour United Music s radostí oznamuje, že se vrací tam, kde to vše začalo. Už v sobotu 15. června 2024 se Transmission Festival vrátí do Prahy! Tentokrát se O2 arena stane dějištěm zcela nové edice s názvem "Elysium".

 

Dechberoucí výpravná show, velký počet speciálních efektů, světové hvězdy, ale hlavně neuvěřitelná atmosféra. Transmission je zárukou neopakovatelného zážitku pro hudební fanoušky po celém světě. A tento ročník rozhodně nebude výjimkou!

Transmission


Po dlouhé tříleté přestávce byl potřeba nový přístup, a proto se můžete těšit na zcela unikátní příběh. Show "Elysium" vás zavede do hlubin oceánů, ve kterých se objeví neočekávaný historický artefakt. Co to znamená a kam až vás tento příběh zavede, zjistíte společně s tisíci fanoušky v O2 areně už v sobotu 15. června.




Kompletní seznam vystupujících:

Cosmic Gate, Craig Connelly, Daxson, Digital Culture, Driftmoon, Markus Schulz, Nilsix, Paul van Dyk, Dusk (warm-up)

Připravte se poznat opravdové kouzlo elektronické taneční hudby v sobotu 15. června v pražské O2 areně. Všechny vstupenky včetně combo vstupenek s páteční Techmission, na které vystoupí legendární Paul Kalkbrenner, jsou dostupné zde.

FB událost

Oficiální stránky

Instagram

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016